Ons doel

Driekleur-Besturingen B.V. is in het bijzonder opgericht om elektriciens, beheerders en dealers in zonwering te ondersteunen.

Driekleur-Besturingen B.V. is in het bijzonder opgericht om elektriciens, beheerders en dealers in zonwering te adviseren en ondersteunen wanneer een lastig probleem zich voordoet. De techniek voor gebouwenbeheer wordt immers steeds geavanceerder en uitgebreider. Ieder heeft zijn expertise, maar de praktijk heeft ondertussen ruim bewezen dat door samenwerking problemen in de automatische besturing sneller en efficiƫnter verholpen worden.

Driekleur-Besturingen B.V. is een vrij nieuwe speler binnen de utiliteit als het gaat om advies, installatie en het technisch beheer van (vol)automatische zonwering besturingssystemen. Driekleur-Besturingen staat voor installatie in nieuwbouwprojecten als voor het vernieuwen van bestaande besturingssystemen. Uiteraard staat ons ervaren onderhouds- en serviceteam ook klaar wanneer problemen opgelost moeten worden binnen een bestaande automatische besturing. Gebouwenbeheerders, zonweringdealers en elektriciens in Nederland ontzorgen, dat is waar Driekleur-Besturingen voor staat.

Laatste nieuws

Hier vindt u het laatste nieuws van Driekleur-Besturingen B.V

Zonwering sensoren op hoog niveau

De door Driekleur-Besturingen ontwikkelde sensor-mast wordt exclusief geleverd aan zonwering-specialisten, installateurs en fabrikanten.

lees meer

De nieuwe standaard bij zonwering-besturing.

De Gemeente Medemblik kampte regelmatig met storingen en daardoor schade aan de zonwering-schermen.

lees meer