Ons doel

Driekleur-Besturingen B.V. is in het bijzonder opgericht om elektriciens, beheerders en dealers in zonwering te ondersteunen.

Driekleur-Besturingen B.V. is in het bijzonder opgericht om elektriciens, beheerders en dealers in zonwering te adviseren en ondersteunen wanneer een lastig probleem zich voordoet. De techniek voor gebouwenbeheer wordt immers steeds geavanceerder en uitgebreider. Ieder heeft zijn expertise, maar de praktijk heeft ondertussen ruim bewezen dat door samenwerking problemen in de automatische besturing sneller en efficiënter verholpen worden.

Driekleur-Besturingen B.V. is een vrij nieuwe speler binnen de utiliteit als het gaat om advies, installatie en het technisch beheer van (vol)automatische zonwering besturingssystemen. Driekleur-Besturingen staat voor installatie in nieuwbouwprojecten als voor het vernieuwen van bestaande besturingssystemen. Uiteraard staat ons ervaren onderhouds- en serviceteam ook klaar wanneer problemen opgelost moeten worden binnen een bestaande automatische besturing. Gebouwenbeheerders, zonweringdealers en elektriciens in Nederland ontzorgen, dat is waar Driekleur-Besturingen voor staat.

Nieuws

Hier vindt u het laatste nieuws van Driekleur-Besturingen B.V

IoT-sensormast maakt monitoring op afstand mogelijk

De sensormast van Driekleur-Besturingen vindt gretig aftrek in de projectzonwering. Niet verwonderlijk, want deze mast kan modulair worden opgebouwd met weersensoren voor zon, windrichting, windsnelheid, temperatuur en regen.

lees meer

Het goed inregelen en servicen van zonweringsbesturingen is een vak

Kennis van besturingstechnieken en (automatische) schakelingen is een voorwaarde voor een optimaal functionerende zonweringsinstallatie.

lees meer

Projectbesturingen voor zonwering, werk voor experts

In de utiliteit wordt de zonwering van een utiliteitsgebouw meestal (vol)automatisch bediend door een projectbesturing.

lees meer

Draadloos zonweringsbesturing

Bij projectzonwering met een omvang van meer dan 100 screens is een goede planning tussen de betrokken partijen essentieel.

lees meer

Besturingssystemen zijn het kloppend hart van goed werkende zonwering

De diversiteit aan bestaande besturingssystemen is enorm groot. Bij onderhoud wordt de installatie of sensoren soms afgekeurd met een advies om over te gaan op vervanging.

lees meer

Temperaturen én binnenvallend zonlicht worden perfect gecontroleerd

Op de Oostelijke Handelskade in Amsterdam is begin dit jaar de zonwering van openbare basisschool Piet Hein en Partou Kinderopvang vernieuwd.

lees meer