Onderhoud & Service

Na oplevering van de automatische besturingsinstallatie voert ons serviceteam periodiek inspectie- en onderhoudswerkzaamheden uit.

Onderhoud en service

Inspectie- en onderhoudswerkzaamheden aan besturingsinstallaties zijn gericht op preventief onderhoud. Tijdens een inspectie wordt de hele besturingsinstallatie onder de loep genomen. Instellingen in de software worden gecheckt en geoptimaliseerd. Ook de sensoren op het weerstation worden doorgemeten, zodat deze de juiste weersinformatie blijven communiceren naar de besturing. Deze preventieve inspecties vinden doorgaans één tot twee keer per jaar plaats. Het is belangrijk ook de zonwering bij deze inspectie mee te nemen. Uiteraard kunnen wij dit voor u verzorgen. Mochten onderdelen gerepareerd of vervangen worden, dan bent u er op tijd bij. Zo wordt de levensduur van zowel de besturing als de zonwering verlengd en worden storingen voorkomen.

Serviceteam
Doordat onze specialisten regelmatig trainingen volgen bij onze leveranciers, blijven zij op de hoogte van de laatste technologische vernieuwingen. Zo zorgen zij ervoor dat uw besturingsinstallatie altijd in optimale conditie blijft. En dat is nodig, want de techniek raast voort. En mocht er onverwacht toch een storing optreden, dan staat het team van Driekleur-Besturingen voor u klaar. Onze kennis gaat nu zover dat wij in staat zijn vrijwel iedere storing in elk type systeem te verhelpen. Maar zover hoeft het niet te komen. Met reguliere inspecties en onderhoud voorkomt u problemen en bespaart u kosten. En dat is toch wat u wilt.

Laatste nieuws

Hier vindt u het laatste nieuws van Driekleur-Besturingen B.V

Zonwering sensoren op hoog niveau

De door Driekleur-Besturingen ontwikkelde sensor-mast wordt exclusief geleverd aan zonwering-specialisten, installateurs en fabrikanten.

lees meer

De nieuwe standaard bij zonwering-besturing.

De Gemeente Medemblik kampte regelmatig met storingen en daardoor schade aan de zonwering-schermen.

lees meer