Onderhoud & Service

Na oplevering van de automatische besturingsinstallatie voert ons serviceteam periodiek inspectie- en onderhoudswerkzaamheden uit.

Onderhoud en service

Inspectie- en onderhoudswerkzaamheden aan besturingsinstallaties zijn gericht op preventief onderhoud. Tijdens een inspectie wordt de hele besturingsinstallatie onder de loep genomen. Instellingen in de software worden gecheckt en geoptimaliseerd. Ook de sensoren op het weerstation worden doorgemeten, zodat deze de juiste weersinformatie blijven communiceren naar de besturing. Deze preventieve inspecties vinden doorgaans één tot twee keer per jaar plaats. Het is belangrijk ook de zonwering bij deze inspectie mee te nemen. Uiteraard kunnen wij dit voor u verzorgen. Mochten onderdelen gerepareerd of vervangen worden, dan bent u er op tijd bij. Zo wordt de levensduur van zowel de besturing als de zonwering verlengd en worden storingen voorkomen.

Serviceteam
Doordat onze specialisten regelmatig trainingen volgen bij onze leveranciers, blijven zij op de hoogte van de laatste technologische vernieuwingen. Zo zorgen zij ervoor dat uw besturingsinstallatie altijd in optimale conditie blijft. En dat is nodig, want de techniek raast voort. En mocht er onverwacht toch een storing optreden, dan staat het team van Driekleur-Besturingen voor u klaar. Onze kennis gaat nu zover dat wij in staat zijn vrijwel iedere storing in elk type systeem te verhelpen. Maar zover hoeft het niet te komen. Met reguliere inspecties en onderhoud voorkomt u problemen en bespaart u kosten. En dat is toch wat u wilt.

Nieuws

Hier vindt u het laatste nieuws van Driekleur-Besturingen B.V

IoT-sensormast maakt monitoring op afstand mogelijk

De sensormast van Driekleur-Besturingen vindt gretig aftrek in de projectzonwering. Niet verwonderlijk, want deze mast kan modulair worden opgebouwd met weersensoren voor zon, windrichting, windsnelheid, temperatuur en regen.

lees meer

Het goed inregelen en servicen van zonweringsbesturingen is een vak

Kennis van besturingstechnieken en (automatische) schakelingen is een voorwaarde voor een optimaal functionerende zonweringsinstallatie.

lees meer

Projectbesturingen voor zonwering, werk voor experts

In de utiliteit wordt de zonwering van een utiliteitsgebouw meestal (vol)automatisch bediend door een projectbesturing.

lees meer

Draadloos zonweringsbesturing

Bij projectzonwering met een omvang van meer dan 100 screens is een goede planning tussen de betrokken partijen essentieel.

lees meer

Besturingssystemen zijn het kloppend hart van goed werkende zonwering

De diversiteit aan bestaande besturingssystemen is enorm groot. Bij onderhoud wordt de installatie of sensoren soms afgekeurd met een advies om over te gaan op vervanging.

lees meer

Temperaturen én binnenvallend zonlicht worden perfect gecontroleerd

Op de Oostelijke Handelskade in Amsterdam is begin dit jaar de zonwering van openbare basisschool Piet Hein en Partou Kinderopvang vernieuwd.

lees meer