Inbedrijfname

Om een automatische besturing optimaal te laten functioneren, wordt na montage het systeem ingeregeld.

Inbedrijfname

Een automatisch besturingssysteem kan alleen optimaal presteren wanneer deze goed is ingeregeld. Ofwel, de aanwezige software in het systeem wordt zo geprogrammeerd dat op een bepaald tijdstip of bij een bepaalde zonkracht of windsterkte de zonwering automatisch wordt in- of uitgehaald. Driekleur-Besturingen heeft de technische kennis in huis om het optimaal inregelen van een automatische besturing, zowel bedraad als draadloos, optimaal te realiseren. Voor het inregelen maken wij gebruik van een laptop of tablet. Nog steeds gebeurt dit op locatie, maar in de toekomst zal steeds vaker het monitoren op afstand plaatsvinden. Uiteraard zal dat ook voor u een kostenbesparing opleveren.

Oplevering en gebruiksinstructies
Na de montage en het inregelen van de installatie wordt het besturingssysteem uitgebreid door ons getest. Daarna krijgt u van ons eenvoudige gebruiksinstructies, zodat u precies weet welke onderdelen op de display voor u relevant zijn. Eenvoudiger kan het niet!

Laatste nieuws

Hier vindt u het laatste nieuws van Driekleur-Besturingen B.V

Zonwering sensoren op hoog niveau

De door Driekleur-Besturingen ontwikkelde sensor-mast wordt exclusief geleverd aan zonwering-specialisten, installateurs en fabrikanten.

lees meer

De nieuwe standaard bij zonwering-besturing.

De Gemeente Medemblik kampte regelmatig met storingen en daardoor schade aan de zonwering-schermen.

lees meer