Inbedrijfname

Om een automatische besturing optimaal te laten functioneren, wordt na montage het systeem ingeregeld.

Inbedrijfname

Een automatisch besturingssysteem kan alleen optimaal presteren wanneer deze goed is ingeregeld. Ofwel, de aanwezige software in het systeem wordt zo geprogrammeerd dat op een bepaald tijdstip of bij een bepaalde zonkracht of windsterkte de zonwering automatisch wordt in- of uitgehaald. Driekleur-Besturingen heeft de technische kennis in huis om het optimaal inregelen van een automatische besturing, zowel bedraad als draadloos, optimaal te realiseren. Voor het inregelen maken wij gebruik van een laptop of tablet. Nog steeds gebeurt dit op locatie, maar in de toekomst zal steeds vaker het monitoren op afstand plaatsvinden. Uiteraard zal dat ook voor u een kostenbesparing opleveren.

Oplevering en gebruiksinstructies
Na de montage en het inregelen van de installatie wordt het besturingssysteem uitgebreid door ons getest. Daarna krijgt u van ons eenvoudige gebruiksinstructies, zodat u precies weet welke onderdelen op de display voor u relevant zijn. Eenvoudiger kan het niet!

Nieuws

Hier vindt u het laatste nieuws van Driekleur-Besturingen B.V

IoT-sensormast maakt monitoring op afstand mogelijk

De sensormast van Driekleur-Besturingen vindt gretig aftrek in de projectzonwering. Niet verwonderlijk, want deze mast kan modulair worden opgebouwd met weersensoren voor zon, windrichting, windsnelheid, temperatuur en regen.

lees meer

Het goed inregelen en servicen van zonweringsbesturingen is een vak

Kennis van besturingstechnieken en (automatische) schakelingen is een voorwaarde voor een optimaal functionerende zonweringsinstallatie.

lees meer

Projectbesturingen voor zonwering, werk voor experts

In de utiliteit wordt de zonwering van een utiliteitsgebouw meestal (vol)automatisch bediend door een projectbesturing.

lees meer

Draadloos zonweringsbesturing

Bij projectzonwering met een omvang van meer dan 100 screens is een goede planning tussen de betrokken partijen essentieel.

lees meer

Besturingssystemen zijn het kloppend hart van goed werkende zonwering

De diversiteit aan bestaande besturingssystemen is enorm groot. Bij onderhoud wordt de installatie of sensoren soms afgekeurd met een advies om over te gaan op vervanging.

lees meer

Temperaturen én binnenvallend zonlicht worden perfect gecontroleerd

Op de Oostelijke Handelskade in Amsterdam is begin dit jaar de zonwering van openbare basisschool Piet Hein en Partou Kinderopvang vernieuwd.

lees meer